torsdag 25. april 2013

Ny bukse, denne gangen på modell :)

Vakrere modell skal man lete lenge etter, så det er jo nesten synd at dere ikke får se hele modellen. Men modellen viser i alle fall hvordan buksa sitter på. Buksa er deilig og vid, og sitter godt, syns jeg. Dette er størrelse 4-5 år. Modellen er 4 år, og som dere ser, her er det rom for å både ese ut og strekke seg! Strikk i livet og i beina. Dette gjør buksa enkel å ta på og av for de søte små. Stoff fra stoff og stil. Mønsteret er mitt eget.




 Veldig god bukse å bevege seg i, danse i, leke i, løpe i, hoppe i, hinke i, svinge seg rundt og rundt i. 


 Denne har store lapper på leggane, med dyr i skogen. 





Kommer flere nærbilder av buksa, men dette innlegget var mest for å vise hvor fin buksa er på. Selv er jeg blitt veldig fornøyd med mønsteret, og hvis frøken fryd mot formodning vil ha bukse på, da er det mine bukser hun vil bruke. Gooood helj!

torsdag 18. april 2013

Bukser, i fine farger og fasonger

Hei og hå!! Her lages det bukser for tida. Hurra for det! Kjenner syinspirasonen er tilbake for fullt, og det liker jeg. Har satt meg noen mål, så da er det bare å suse avgårde. I passelig susetempo vel og merke :) Her er altså noen bukser. Gaver og bestilling!


Dette er en brun bukse, i babycord, står 86/92. Med ribb i livet, og noen fine løver på sida. Syns det løvestoffet er så stilig.

Strikk nede i beina, og god passform, syns i alle fall jeg! 
Så var det merkelappen, da. Jeg glemmer den alltid, og den er jo halve morroa!! Så da blir det slikens alternative løsninger. Isj. Skjerpings på gang!!


Denne er det kanskje noen som drar kjensel på? Har laget en lignende tidligere. Denne er også i babycord, og str. 80. Strikk i livet og i beina. Elsker fortsatt dette stoffet altså, syns det er så fint!

Her kommer fargene ganske godt frem. Nydelige farger på blomstene! 


En bukse til i babycord, str. 86/92. Strikk i livet og i beina. Men ugler på. Denne er nok til min fine, lille gutt, som nå er 14 mnd. Elsker disse buksene, da de er så behagelige og godt bevegelige. Sitter fint og er enkle å ta på små krabater som ormer seg rundt hele tiden :)

Så var meininga det at denne lille applikasjonen skulle ligne en ugle. Men ser at jeg må ha med noen vinger om det skal ligne. Aleksander lurte på om det var en bamse.. Uglestoffet er ganske fint i alle fall, og fargene passa supert til den grønne corden. Som forsåvidt også er en kjempe fin farge!





torsdag 11. april 2013

Det sys, og denne dama har planer :)

Er så godt i gang, med planlegging og gjennomføring. Så får dere vite mer etterhvert!

Uansett, her tegnes det mønster, det klippes og det er mange ideer i lufta. Gøy! Deilig å få noe gjort. I tillegg har jeg ikke fått blogga alt jeg har sydd i det siste, så det er bare å følge med. Vil nok skje litt mer fremover. Til uka kommer endelig mannen min hjem fra jobb også, og da blir det litt mer overskudd på denne dama.

Nå har lillegutt, med magevondt, endelig sovna igjen, så da har jeg tenkt å kubbe. Nattinatt!

søndag 7. april 2013

Luer in the making

Jeg holder på med litt av hvert på syrommet for tida. Prøver å få laga litt mønster på bukser og luer, i forskjellige størrelser. Fant et mønster på ohelene.net/blog, baggy luer. Så nå prøver jeg å finne ut av hvordan disse luene er i størrelsene, da det ikke står noe om det, og om det er noen jeg kan like :) 

Har laga to her, en liten og en litt større. Begge luene passer mine to gull godt. Den første passer fint til min jente som er 4 år (om 2 uker), men jeg syns kanskje den er litt lang, evnt. baggy! Litt stilig, men kanskje jeg vil lage min egen variant uten så mye baggyness :) 
Klarer ikke å få snudd disse bildene, så kjedelig å de på skeiva her!
Enkle luer i jersey, skikkelig deilige. Begge stoffa er fra stoff og stil. Det løvestoffet er så stilig syns jeg. Gutten min på 1 år passet denne lua fint, men den kunne sikkert passet en 6 mnd liten, og. Syns det er vanskelig å finne riktige størrelser, men de kan sikkert brukes lenge. 
Så var det dette med lys og bilder og slikt. Må få til noe redigeringsprogram...

Her ser dere forskjellen på luene. Mamman min prøvde Lea sin, altså den gule, og hun passet den fint. Men mamma er ikke "kjokk i haue" :) Det er en viss forskjellig i stoffet og, den gule er løsere og mer stretchy!

Fornøyd så langt. Skal prøve ut flere størrelser i samme mønster, så får vi se om jeg lager noen egne også. Har et liggende, som jeg lagde for sikkert 1 år siden, så jeg kan videreutvikle det litt ;)

På tirsdag skal jeg ha sykveld her! Jippi! To flotte, drevne damer som kommer. Hun ene er veldig flink, sjekk gjerne ut eplabutikken hennes, epla.no/gonefishing, der er det mye fint. God natt, og god uke!