onsdag 9. november 2011

Ny knytebukse-modell!

 La buksa fint ned på gulvet for å ta bilder av den, og da kom snuppa løpende! Hun slang seg ned på gulvet og tok den på med en gang, og var så fornøyd :) Den ble ferdig på lørdag, men jeg fikk jo ikke tatt bilder av den. Så nå er den her!
Jeg har laget mitt eget mønster på knytebukse nå, og syns passformen ble helt ypperlig denne gangen! Passer i alle fall veldig godt til min nydelige jente. Hun ble så fin i den, og koste seg med å ha den på. Deilig velour fra stofstedet.dk, og denne gangen ble kantinga (fortsatt med ribb), heilt grei oppe.

Holder egentlig på med en pysj til lille frøken au, for det begynner å bli mangelvare. Men så har det seg sånn at formen min ikke er så god. Gravid med et vondt bekken, og en isjasnerve som begynner å bli klemt, det kommer til å gjøre det litt vanskelig med syinga fremover. Og julegavene er bare planlagt, ikke laget... Mi får bare se hvor mye som blir gjort! Får bruke de sjansene jeg har, uten å presse kroppen for mye. Har så mye jeg har lyst til å lage :) :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar