torsdag 30. august 2012

Nødvendighetssøm :) Morro det au!

 Jesper trenger bodyer, mange bodyer. Jeg har ikke sydd mange, men noen, og noen er fortsatt under produksjon! Jersey er det beste stoffet til bodyer, syns jeg. Har brukt interlock tidligere, fordi det er litt lettere å sy i, men syns de mister formen fort. Så nå går det altså i nødvendighetssøm. Men det gjør ikke noe. Stolt mamma som har unger med heimelaga klede :)

 Først ut er denne sopp-bodyen, ut på sopptur, aldri sur! Stoffet er fra gekko, og det er deilig mykt, med god stretch. Håper det er et stoff som holder seg vask etter vask etter vask... En fryd å sy i! Prøvde meg på ribb nederst på armene, bomma litt på bredden og lengden. Bretta opp blir den bra.


 Er så fornøyd med sømmene nå, blir flinkere og flinkere!

Så kommer et finfint stoff, kjøpt i Sverige i sommer, som er blitt til et søsken sett :) Match match. Holdt på med en body til Jesper, da Lea kom inn på syrommet. Hun ser det og sier; Jeg vil ha lik! Nå bruker ikke Lea body, men en trøye trengs alltid! Så dette blei resultatet:

tada...High five!
 Fint? Det syns jeg! Stoffet er supergodt, noe av det beste. Syns buksa ble fin, bodyen ble fin, og Lea sin trøye ble fin. Heilt spesiell sitt bodymønster er brukt, str.80, med endra armer. Buksemønsteret er egentlig et onion mønster, som jeg har forandra. Trøya til Lea er eget mønster. Tok utgangspunkt i en trøye i str.92, og forstørra til str. 98/104. 

Dett was dett, for nå i alle fall. Må legge meg og sove! Aleine med ungene i 2 uker. Så da får mi se om det blir noe særlig sying, da. Har så masse morro jeg vil sy!!

2 kommentarer:

  1. Du er god Stine. Og barna er jo så fine i likt tøy :-)Stå på,gleder meg til å følge med videre...

    SvarSlett