søndag 16. september 2012

Body "butterfly fly away" og bukse "streken"

Her er "streken"
Kusina mi ville ha en lilla bukse med effektstripa på til jenta si. Så da måtte jeg finne på noe litt morro. Og det resulterte i denne joggebuksa. Se på stompen da!
  Den har hjerte bak. Streken asså! Syns det ble artig. Og mottakeren ble så stilig i denne!"Butterfly fly away"
Hun ville også ha en body i butterfly stoffet. Så da fikk hun det. Hvit interlock rundt kantene, og ribb i armene. Butterfly stoffet er fra gekko. Virkelig et deilig stoff! Jeg klarer ikke å få riktig farge på bildene. Den er på ingen måte så mørk som den ser ut her! Har prøvd å ta noen flere bilder av stoffet, for å få frem fargene bedre.
 Dette er litt mer slik fargene ser ut, men den er nok mer lilla. Her får den en liten blåtone, som ikke er i stoffet "live".


Buksa er i str. 74, eget mønster (det er vel blitt det etter å ha omgjort mønsteret ørten ganger, og kombinert to som er omgjort), i isoli, med ribb i livet og i beina. Bodyen er heilt spesiell sitt mønster, str. 74. Jeg bruker ribb nede på armene, og syns det blir både fint og mer praktisk når bodyen er i bruk.

Har et par bestillinger til, men klarer ikke helt å finne riktig stoff til den ene. Kanskje jeg må suse litt rundt på nettet! Finnes ikke alt på interstaten kanskje? Det er i alle fall veldig morro at noen har lyst på noen gullfine plagg :) Skulle du ha lyst på noe, send meg en mail på stinesgullfine@hotmail.com. Ha en strålende søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar