lørdag 26. oktober 2013

Luebonanza!!!

Hele familien med luer stiller selvfølgelig opp på bilder! Lenge leve selvutløser :) Hihi! Min kjære mann har ønsket seg absolutt casette lue i over 1 år.. Nå er lua laga! Mannen er superfornøyd, og hva er bedre enn en fornøyd mann? Jeg har styrt litt med å få gode mønstre på luer, få riktige størrelser og nok, men ikke for mye baggyness. Haha, for et prosjekt. Mannen har fått seg 3 luer nå, men det er nok den han har på her som ble best. 

 Se på kameraet, Jesper. Der. :) 
 Og så glade er vi! Mer eller mindre flinke til å pose for mamma! 
Morroe bilder blir det i alle fall.
Verdens kjekkeste mann. Ja, og det sier jeg ikke fordi han er min. Helt objektiv liksom, verdens kjekkeste. Og så fin med lua, da. Nøgde begge to! Dette stoffet er fra stoff og stil, og det er grisestilig, syns nå vi i alle fall. Fin lue ble det. Jeg har tenkt meg pannebånd i dette stoffet! Luer for liten og for stor. 

Men du må ikke tro at dette er alt... Like luer til hele røkla! Og et bilde som ikke vil snu seg, uansett hva jeg gjør. Dette ble prøveluene våre. Men alle ble bra, utenom Aleksander sin som ikke ble så bra, bare grei. Og da snakker jeg ikke Bergenser grei (som er helt superduperfantastiskbra!!!), men grei. 
 Hele 3 luer til papsen, 1 til mamsen, 2 til storesøster og 1 til lillebror!


Jeg er veldig fornøyd med disse luene, jeg. God passform har de alle. Om man ønsker mer baggye luer er det enkelt å legge inn i mønsteret. Mamsens lue er litt mer baggy enn papsen sin, for det er greit å få plass til hestehalen inne lua for noen av oss.

Jeg selger luer også om noen vil ha. God uke til dere alle!

Dette innlegget her skrev jeg egentlig for over 2 uker siden (tror jeg). Men det har skjedd endel siden det, som da gjorde at jeg ikke fikk lagt det ut. Nå legger jeg det ut! Selv om bomullsluesesongen snart går over i ullluesesongen!!!

2 kommentarer: