onsdag 5. februar 2014

Endelig en bloggpost, og jeg har endelig sydd litt igjen!

Hei og hå!

Det var lenge siden sist. Kjenner denne blogginga ikke er det helt store for tida. Så vi får se. Men jeg har i alle fall litt bilder å legge ut, og jeg har sydd litt, første gang siden jul, tror jeg!! 

 Denne lua er str. 1-2 år. Jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage ei lue for ei venninne før jul. En julegave skulle dette være. Det ville jeg selvfølgelig! 
 Hva tror du dette er? En bunt med garn, som bare var ussa, det trodde min venninne når hun åpna denne på julaften. Men det er det ikke. Det er et skjerf. Strikka med armstrikk! Ganske artig, ganske raskt og et veldig fint resultat, når en bare har det klart for seg :) 

 Mykt og godt og varmt. Har strikka to til av disse. Fin gave?
 Dette skjørtet ble også laga før jul. Tror det er størrelse 8 år, og er et mønster fra onion. Artig å sy, og et litt kulere skjørt til en skolejente. Dette fikk niesa vår til jul. 

 Flatt foran og rynkete bak. Blei fornøyd med det, og det var enda stiligere på.  Gårsdagens kreasjon. I alle fall bodyen. Buksa ble jeg ferdig med for et par dager siden. Et sett da vett.
 Tror bodyen er str. 92, heilt spesiell sitt mønster. Klippa mønsteret for en stund siden. Buksa er også heilt spesiell sitt mønster, str. 98. Lommene er noe jeg har laga, da.

 Flink til å posere, og lommer i buksene er gøy!
 Blitzen mamma, den er sterk!!!
Jeg føler meg så kul. Vent, jeg er jo så kul. Alltid sjarmerer jeg alle i senk!

Litt på skakke her, unger som river ned teipen og jeg som alikevel skal gjøre det sånn. Da blir dette resultatet. Første gang jeg bruker disse såkalte KAM plastikk knappene. Er usikker på om jeg er fornøyd.
Tyllskjørt. Både dette og det lilla under ble laga før jul. Mønster fra stoff og stil. Dette rosa er 4 år, det lille er 8 år. Er ikke spesielt fornøyd med disse, men de funker da. Syns ikke mønsteret var helt tipp topp. Så om det blir flere har jeg noen planlagte endringer! Men for en liten prinsesse er dette tipp topp!
Og sist, men ikke minst. Det ene skjørte lagde jeg for lenge siden. Det andre i går. Frøkna skal i bursdag til tvillingjenter, og de går som regel alltid i likt tøy. Så da sydde jeg et til i går. Håper de blir fornøyde med disse snurrerundtogrundtogrundt skjørta. Frøkna mi har spurt om hun også kan få et slikt, så da regner jeg med fargene og alt er godkjent. Jeg elsker fargekomboen!

Og da sier jeg over og ut med en liten lillebror som mannekeng! Skjørt er noe alle prinsesser går med, og lillebror er intet unntak! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar