mandag 22. september 2014

The very first VOGNPOSE

Jeg fikk spørsmål om jeg ville sy en vognpose til en liten kar. Vognpose, ops, kan jeg klare det liksom? Men jeg kom nå på at i boka "Made by me" er det et mønster  på vognpose, så da kunne jeg likegodt si JA! En veldig gøy utfordring det. 

Jeg fant mønsteret som er LilleLeo sitt, og satt igang med planlegginga og tok meg en inspirasjonstur på nett. Mange fine vognposer der ute! LilleLeo har jo heilt nydelige poser, så ugledesignet ble med meg videre. Jeg hadde flere tanker om hvordan ugla skulle se ut, og ente opp med en stor ugle med vingene ut. Som LilleLeo sine ugler fikk min også dingle med føttene :) 

Mannen min måtte bli med meg på stoff og stil og finne stoffer. Mottakeren ville ha den i blå. Så da ble utgangspunktet blått. Det tok sin tid og mye stoff var ut og inn av hyllene før vi ble enige med hverandre og oss selv. Men jeg er veldig fornøyd med kombinasjonene. 

Her er resultatet:Får vel skrive litt om hvordan det gikk å sy denne posen. Det var en mye større jobb enn jeg hadde trodd. Tok lang tid og var til tider frustrerende vanskelig. Men det har også vært veldig gøy, veldig lærerikt og når resultatet blir så fint, for jeg er fornøyd, så er det verdt det! Men det var flere ganger jeg måtte rakne opp, klø meg i hodet og prøve å forstå hvordan jeg skulle gjøre det. Så blir det etterhvert mye stoffer og vanskelig å holde kontroll på alt, det blir tykt og knotete. Men så får jeg det til, og selv om den er full av skjønnhetsfeil, syns jeg resultatet er veldig bra. Den er fin og den kommer til å fungere! Håper den faller i smak...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar