tirsdag 6. november 2012

Heisann! Lenge siden sist. Bukse-innlegg.

Tittelen sier det meste.. For en skam! Altfor lenge siden forrige innlegg. Og altfor lite tid med symaskin og stilige stoffer. Men noe tid har det blitt, mellom alt anna som skjer. Det har blitt sydd noen bukser, og to av de er her.


Denne er sydd på bestilling. Deilig babycord posebukse. Stoffet er fra stoff og stil. Mønsteret er opprinnelig fra onion, men jeg har nok tøysa litt med det :) Og den er i str. 74. Strikk i livet og i beina. Liker veldig godt det stoffet. Syns det er så fint!


 Søte barnehender, som bare må få være med!Denne buksa har jeg laget eget, nytt mønster til. Har et posebukse mønster fra onion, som jeg har brukt før, men nå ville jeg lage mitt eget. Og det er jeg glad for at jeg har gjort! Denne ble så bra. Er super fornøyd med mønsteret. Akkurat den passformen jeg vil ha. Heihå for egne mønstre! Buksa er str. 104, men kan nok brukes både lenge og vel, pga strikk oppe og nede, og at det er god lengde og bredde på den. Så har jeg også prøvd meg på lomme. Den ble gedigen (noe jeg selvfølgelig så før jeg sydde den på), men ganske tøff. Så jeg valgte å bruke den. Det kommer snart bilder av to bukser til, med litt bedre tilpassa lommer på :) Prøver å få laga mønsteret i mange størrelser, men det tar sin tid!


Måtte bare ta med disse bildene av min NYDELIGE jente. Er hun ikke fin? Her har hun kledd seg selv, stilig, søt og leken. Med skjørt jeg har sydd, for hun elsker snurreskjørta. Hun poserte villig vekk her, og er bare fantastisk!!

Håper ikke det blir så lenge til dere hører fra meg igjen. Nå nærmer det seg jul og, så da må jeg få laga mye mer :) God uke!

4 kommentarer:

 1. Å, nå va d gøy med oppdatering! Er stadig innom og kikker!Du e go!! ...og jenta di, nydelig!! Klem framilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Altfor lenge sia.. Ska skjerp mæ! snakkes snart!

   Slett
 2. Å, så gøy å se hva du syr! Veldig fine og gøye ting:) i like ❤

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk. Gunstig sagt :) Så julekulelyspæregjenbruk ideen din istad. Kul og lurt. Aleks vil mi ska lage slike!

   Slett