fredag 11. januar 2013

Deilig ulljakke, og et lite sommerlig plagg..

Jeg er ferdig med Jesper sin strikkejakke, i deilig ull. Fine farger, godt garn og varm! Oppskriften er fra Sandnes garn sitt hefte; mix barn. Garnet heter alfa. Jeg klarte selvfølgelig ikke å lese oppskriften ordentlig før jeg satte i gang, så den er strikket med myye mindre pinner enn den skulle. Ops! Så den er ganske fast, og smalere enn den skulle. Men den passer til min lille prins, og den er fin! Holder på med lik til Lea, men i lillatoner. Snart ferdig den, og.

 Bambusknapper fra stoff og stil. 
Så over til kveldens prosjekt, som skulle vært noen kvelder siden prosjekt, men pga hylende unger, kveldens prosjekt... En shorts! Ja, det er sannelig på tide å begynne på sommergarderoben, sier du. Det tar jo sin tid med denne frua. Og ja, du kan nok ha rett i det, sier jeg. Men det er faktisk en anna grunn au. I februar reiser vi til Tenerife, og masse sol og varme (håper vi..). Så da må de søte små få litt summerklær. Yeah!
Sjekk shortsen da, fiiiiin!
Super fornøyd, elsker disse shortsene. Oppskriften er Maja sin, og jeg syns den er god. Det er litt knot å lage den, men så blir den jo veldig fin. Størrelse 92/98, den passer til Jesper, og kan nok brukes kanskje et par sesonger. Syns oppskriften gir liten livvidde, så jeg lager den litt større. Jesper og Lea får lik størrelse på selve shortsen, mens Lea sitt liv blir bredere. Da kan de nesten dele på :) Tror Jesper blir råstilig i denne shortsen på stranda! Så har jeg laga en body tidligere, her er den, som vil matche flott. Hvis den fortsatt passer. Hvis ikke må jeg nesten lage en ny. Gøy å ha noe konkret å sy mot nå. Har to shortser til klippa ferdig, som venter på å bli satt sammen. Så får vi bare se hva mer jeg kan finne på, og rekke, før avreise. Sjohei!

God helg til dere alle. Imorgen reiser vi på hyttetur. Ski, sol og familietid!

2 kommentarer:

 1. Fin shorts! Kanskje jeg vil ha en slik til sommeren..? Gleder meg til å se mer av sommerkolleksjonen:)

  xx

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk xx!

   Ja, nå kommer det snart noen flere bilder av sommerklær. Det er veldig morro å sy sommerklær på denne årstida! Og hvis du ønsker shorts så hører jeg bare fra dæ :)

   Slett