torsdag 18. april 2013

Bukser, i fine farger og fasonger

Hei og hå!! Her lages det bukser for tida. Hurra for det! Kjenner syinspirasonen er tilbake for fullt, og det liker jeg. Har satt meg noen mål, så da er det bare å suse avgårde. I passelig susetempo vel og merke :) Her er altså noen bukser. Gaver og bestilling!


Dette er en brun bukse, i babycord, står 86/92. Med ribb i livet, og noen fine løver på sida. Syns det løvestoffet er så stilig.

Strikk nede i beina, og god passform, syns i alle fall jeg! 
Så var det merkelappen, da. Jeg glemmer den alltid, og den er jo halve morroa!! Så da blir det slikens alternative løsninger. Isj. Skjerpings på gang!!


Denne er det kanskje noen som drar kjensel på? Har laget en lignende tidligere. Denne er også i babycord, og str. 80. Strikk i livet og i beina. Elsker fortsatt dette stoffet altså, syns det er så fint!

Her kommer fargene ganske godt frem. Nydelige farger på blomstene! 


En bukse til i babycord, str. 86/92. Strikk i livet og i beina. Men ugler på. Denne er nok til min fine, lille gutt, som nå er 14 mnd. Elsker disse buksene, da de er så behagelige og godt bevegelige. Sitter fint og er enkle å ta på små krabater som ormer seg rundt hele tiden :)

Så var meininga det at denne lille applikasjonen skulle ligne en ugle. Men ser at jeg må ha med noen vinger om det skal ligne. Aleksander lurte på om det var en bamse.. Uglestoffet er ganske fint i alle fall, og fargene passa supert til den grønne corden. Som forsåvidt også er en kjempe fin farge!

2 kommentarer:

  1. Så fine bukser:) Likte ekstragodt den øverste, de løvene er så kule :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det! Enig, løvene er tøffe :) Så fine kjoler du har lagt ut hos du. Mange gøye stoffer du lager tøy i!

      Slett