torsdag 25. april 2013

Ny bukse, denne gangen på modell :)

Vakrere modell skal man lete lenge etter, så det er jo nesten synd at dere ikke får se hele modellen. Men modellen viser i alle fall hvordan buksa sitter på. Buksa er deilig og vid, og sitter godt, syns jeg. Dette er størrelse 4-5 år. Modellen er 4 år, og som dere ser, her er det rom for å både ese ut og strekke seg! Strikk i livet og i beina. Dette gjør buksa enkel å ta på og av for de søte små. Stoff fra stoff og stil. Mønsteret er mitt eget.
 Veldig god bukse å bevege seg i, danse i, leke i, løpe i, hoppe i, hinke i, svinge seg rundt og rundt i. 


 Denne har store lapper på leggane, med dyr i skogen. 

Kommer flere nærbilder av buksa, men dette innlegget var mest for å vise hvor fin buksa er på. Selv er jeg blitt veldig fornøyd med mønsteret, og hvis frøken fryd mot formodning vil ha bukse på, da er det mine bukser hun vil bruke. Gooood helj!

6 kommentarer:

 1. Kjempestilig bukse! Forstår godt at Frøken Fryd likte den:)

  SvarSlett
 2. Hei og hopp!
  Minsteungen har flere bukser i den modellen laget av en felles venne av oss. (skal ikke reklamere for henne her, hihi, neida..) )
  Men hvertfall så er det favorittbuksa. Hvertfall min favoritt for de er så fine. Synes det var kjempestilig med så lang lapp på leggene!
  Skulle ønske jeg hadde evne til å forstå oppskrifter på ting man kan sy. Har en slags dysleksi når det kommer til å forstå seg på det som står i slike forklaringer:/
  Ja,ja...FIn uke til deg og familien!

  SvarSlett
 3. Kjempefin bukse! Så frisk og fin i fargen, og kult med lappene:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Liker godt den grønnfargen.

   Slett