onsdag 29. mai 2013

Here's my body!

Og ikke bare den ene, men den andre og!

Et lite sett, lue og body i det fine butterflystoffet fra Gekko. Lua er str 1-4 år, sånn ca. Den passer i alle fall både til 1 åringen min og 4 åringen min. Lett! Det er bra med stretchy luer, de passer og passer og passer. Bodyen er str 86, i heilt spesiell sitt mønster. Med søte, lilla trykknapper fra 3exter.se.


Og her er den andre bodyen, som er til min lille prins. Str 86 denne også. Med forskjellige stoffer, fra gekko, en butikk i danmark og en i sverige. Men den ble fin. Minner litt om en annen jeg lagde for en stund siden, og den har vi vært veldig fornøyd med. Elsker kombinasjonen av disse stoffene! Denne har fått grønne trykknapper.
 Jeg har ikke redigert disse bildene, for jeg syns oppløsning og kvalitet på de jeg har redigert har blitt litt dårlig. Er dere enig? Så derfor prøvde jeg å ta så lyse, fine bilder som mulig. Men det er ikke så lett. Så det blir litt forskjellige bilder, noen lyse og noen mørkere. Jeg får heller øve litt på redigering!

Her er det spysjuke som herjer huset for tiden. Lillegutt har vært dårlig siden fredag. Mandag trodde vi han var så og si frisk, og tirsdag spydde han igjen... Æsj! Vi skal til Bergen kl 18 i dag, så jeg håper formen hans blir bedre. Mannen min ligger rett ut på sofaen nå, og føler seg ikke god. Hmm. Dårlig start på tur, så vi får se hvordan det ender.

Uansett god uke videre til alle dere!

4 kommentarer:

 1. Kjempesøte bodyer! Den siste var superkul med alle stoffene! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Gøy å mikse stoffer litt, når det er miksbare kombinasjoner tilgjengelig:)

   Slett
 2. Bodyen så kjent ut! :) kan anbefales;)
  silje

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja, det e kjent type:) får håpe den faller i smak hos mottaker!

   Slett