søndag 26. mai 2013

Leiketelt i stua, rett på alle måter

 For en stund siden kjøpte jeg bladet "rom 1-2-3", og der fant jeg bilde av Manuela Hardys leketelt. Skjønner ikke hvordan jeg hadde gått glipp av det inne på bloggen hennes, men det hadde jeg i alle fall. Så da var det inn på bloggen hennes på ny og lete frem TELTET. Utrolig stilig, sant? Jeg visste med en gang at dette skulle jeg sy! Ungene vil jo bare elske det, og jeg med :) Som tenkt, så gjort (når jeg tilslutt fikk tid). 

 Bamsene koser seg like mye her inne som det ungene gjør. Jesper er en skikkelig kosegutt, så han løper på knærne inn i teltet og bare legger seg langflat. Herlig! Koselig å lese bok der inne, bygge lego, leke med dukka. Ja, det meste er koselig i vårt lille stuetelt!
 Huff! Gaffaspeider på høyt nivå. Heldigvis er den lilla...
 Hei der nede! 


 Jeg har brukt overlock maskinen, men den kan fint lages på vanlig maskin. Ganske enkel å sy, men jeg syns det er stress med så mye stoff. Må holde og dytte og få plass til alt, men når det er sagt, absolutt å anbefale. Billig og enkel. Som Mrs Hardy kjøpte jeg bambusen på europris, billig! Det rosa stoffet er fra stoff og stil, og det blomstrete er fra Ikea. Vil du prøve deg? Gå inn på Hardys blogg, der står alt du trenger å vite. 

2 kommentarer:

  1. VELDIG FINT!

    Jeg vil gjerne prøve!!! Men jeg trenger nok en veileder....

    Silje

    SvarSlett
  2. E kan veilede og hjelpe til. Blir garantert gøy for L&L!!

    SvarSlett