fredag 23. september 2011

En body til snuppa og en i gave til en ny liten prins

Denne bodyen er til snuppa mi. Størrelse 92, stoff fra cetho og ribb fra stoff og stil. Mønsteret er eget, brukte en annen body som utgangspunkt. Syns den ble stilig, men ser litt forbedringer på kantene rundt. Ribb blir litt for tykt syns jeg. Vanskelig å få det fint til. I alle fall for en nybegynner!
 Denne bodyen er en gave til en liten mann som er litt over 1 uke gammel nå. Brukte mønsteret til zeeglet, i str 68. Det fungerte veldig bra, et godt og enkelt mønster. Syns denne bodyen ble veldig fin, og kantene ble bedre på denne. Fortsatt ribb, som er tykt å bruke rundt kantene. Stoffene er fra de samme stedene som den andre. 
 På denne er det lukking bak, og det ser bra ut. Håper mottakeren og mamman liker den! 


Jeg har kjøpt meg 2 tvillingnåler, for å få fine kanter. Men hver gang knekker nåla. Så nå gidder jeg ikke mer. Veldig skjøre nåler altså! Lurer på om jeg burde prøve en større størrelse. Men vi får se. Har ikke råd til å kjøpe flere nye nåler til hvert prosjekt...

Uansett, bodyer er laga og jeg er fornøyd jeg!

3 kommentarer:

 1. du er flink stine!
  jeg er imponert:)
  klem silje

  SvarSlett
 2. HVordan blager du kantene på bodyene? Er det ferdige bånd eller lager du det med sånn bånd-dings?(Hvis du skjønner hva jeg mener...)

  SvarSlett
 3. E blager kantene på bodyene sjøl, ikke ferdige og ikke bånd-dings (tror e skjønner hva du mener, covermaskin eller noe hetå det vel). Bruker bare ribb som e klippå til og syr på. Meget vanskelig med ribb da. Blir litt knotete. Men resultatet e levelig! Gøy e det i alle fall når alt blir ferdig :)

  Så bra e klarå å imponere dæ, Silje!

  SvarSlett