torsdag 8. september 2011

Symaskin som klikker!

LIKER IKKE

Den bare tuller seg i dag. Kjedelig. Det værste er at jeg ikke skjønner hva som er galt. Undertråen bare floker seg, hele tida. Og jeg holder på med en ny, liten sak til Lea. Den blir ikke ferdig ikveld. Æsj. Får legge hendene på maskina og be om at den fungerer helt fint imorgen. Vil bli ferdig.

3 kommentarer:

 1. Kjenner til det fenomenet! Arg!! Vet egentlig ikke hvorfor det blir sånn, men når det av og til skjer, trer jeg på ny. Og så ser jeg etter at alt er stilt inn riktig....Har du funnet ut hvorfor det blir sånn??

  SvarSlett
 2. Oi, du har jo blogg jo, også så flink du er!! har du lært deg å sy helt av deg selv?? kjenner til problemet med flokete undertråd, har bare satt vekk symaskinen min og tar den ikke frem på lang tid igjen...irriterende.
  håper formen er bedre sånn ellers, klem fra oslo

  SvarSlett
 3. Siw: E måtte slakke trådspenninga, da gikk den som en drøm ( i alle fall mye bedre). Men det tok sin tid før e fant det ut! Du e jo sjøl ein ganske dreven syerske, e du ikkje??

  Ab: Hei du. Ja, e må sy litt når e orkå. Ja, selvlært, så det e amatørmessig asså, men gøy! I alle fall når det blir ok resultat. Formen e ikkje noe særlig, så e prøvå å slappe a og ta det rolig nok.. Håpå dere har det fint!

  SvarSlett